Vil du være ansvarlig for drift, støtte og videreutvikling av forretningssystemer i en kompleks og global organisasjon?

DeepOcean vokser videre og ønsker å nå styrke konsernet med en forretningsorientert, systemsterk og analytisk Business System Manager. Stillingen er en nøkkelposisjon med ansvar for å administrere og optimalisere konsernets forretningssystemer for å støtte operasjonell effektivitet og strategiske mål. Rollen innebærer implementering, vedlikehold og oppgraderinger av systemer, samt å sikre at systemene er tilpasset forretningsbehovene gjennom effektivt samarbeid med de ulike interessentene i konsernet. Business System Manager rapporterer til Group IT and Business Systems Director.


Sentrale ansvarsområder

  • Systemadministrasjon: Sikre pålitelighet, ytelse og sikkerhet i forretningssystemene. Overvåke rutinemessig vedlikehold, systemoppdateringer og feilsøking.
  • Implementering og integrasjon: Lede design, implementering og integrasjon av nye forretningssystemer. Sikre kompatibilitet og sømløs integrasjon med eksisterende systemer og prosesser.
  • Prosjektledelse: Administrere systemrelaterte prosjekter fra oppstart til fullføring. Utvikle prosjektplaner, sette tidsfrister og overvåke fremdriften for å sikre rettidig levering.
  • Interessentsamarbeid: Samarbeide med avdelingsledere for å identifisere systembehov og krav. Fungere som en bro mellom tekniske team og forretningsenheter for å sikre klar kommunikasjon og effektive løsninger.
  • Prosessforbedring: Identifisere muligheter for prosessforbedringer og systemoptimaliseringer. Implementere beste praksis for å forbedre systemfunksjonalitet og brukeropplevelse.
  • Brukeropplæring og støtte: Utvikle og levere opplæringsprogrammer for sluttbrukere. Gi løpende teknisk støtte og håndtere brukerproblemer raskt.
  • Databehandling: Sikre dataintegritet, sikkerhet og tilgjengelighet i forretningssystemene. Generere rapporter og innsikt for å støtte forretningsbeslutninger.


Ønskede kvalifikasjoner

  • master- eller bachelorgrad i økonomi eller IT
  • minimum 5 års erfaring innen økonomi, regnskap eller IT
  • sterk interesse for forretningssystemer/ERP og gjerne erfaring med BI verktøy
  • erfaring med forretningssystemadministrasjon
  • erfaring med Oracle NetSuite, vårt ERP-system, er en fordel, men ikke et krav
  • god regnskaps- og forretningsforståelse
  • være god til å visualisere og kommunisere
  • meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er analytisk, forretningsorientert, systeminteressert og med en sterk vilje og evne til å skape resultater. Du er initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egen hånd og i samarbeid med andre. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives med høyt tempo og høye krav. For å lykkes i stillingen må du også kunne skape tillit på alle nivåer i organisasjonen gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper og et godt humør, og du må du trives i et internasjonalt klima hvor veksten er stor og endringstakten høy.
 

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan DeepOcean Group tilby en spennende og utfordrende stilling hvor du får være med på videreutviklingen av et internasjonalt konsern i vekst. Det vil være store muligheter for både faglig så vel som personlig utvikling i en stilling som byr på krevende og varierte arbeidsoppgaver. Arbeidsmiljøet beskrives best som fremoverlent og internasjonalt, og er preget av hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer.

Arbeidssted er i utgangspunktet ved selskapets kontor i Haugesund , men hvis ønskelig kan det for den rette kandidaten være anledning til å ha kontorplass ved en av selskapets andre lokasjoner i enten Stavanger eller Oslo. Det tilbys konkurransedyktige betingelser. 


Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø på 930 05 357/ulrik.langabo@financepeople.no.

Om Deepocean Group Holding AS

DeepOcean er en teknologidrevet, uavhengig leverandør av løsninger i havrommet.

Vi tilbyr selskaper innen olje og gass, offshore fornybar energi, dyphavsmineraler og andre nisjer utenfor energisektoren et komplett spekter av tjenester – fra havbunnskartlegging, ingeniørtjenester og prosjektledelse til installasjon, vedlikehold og gjenvinning.
Vi har et globalt team av eksperter som jobber med banebrytende teknologi som skal støtte våre fjernstyrte og ubemannede operasjoner i fremtiden. DeepOcean har en omfattende teknologiportefølje som sørger for kostnadseffektive, sikre og bærekraftige operasjoner for våre kunder.

DeepOcean har en GO GREEN-tilnærming og jobber kontinuerlig for å gjøre våre kunders operasjoner mer bærekraftige, ved å redusere både karbonavtrykk og kostnader. Som en verdensledende leverandør i havrommet bidrar vi til energiomstillingen og bærekraftig bruk av havets ressurser.

Ulrik Langabø portrait

Kontaktperson

Ulrik Langabø

Partner/DNV GL sertifisert rekrutterer

+4793005357

ulrik.langabo@financepeople.no

LinkedIn Profil

Deepocean Group Holding AS logo

Oppdragsgiver

Deepocean Group Holding AS

Sted

Karmsundgata 74, Haugesund

Stilling

Business System Manager

Stillingstype

Fast

Søk på denne stillingen
Ulrik Langabø portrait

Kontaktperson

Ulrik Langabø

Partner/DNV GL sertifisert rekrutterer

+4793005357

ulrik.langabo@financepeople.no

LinkedIn Profil