Den beste økonomien ligger i å bringe de riktige menneskene sammen

FinancePeople ble etablert i 2011 og vi har som mål å være Norges mest attraktive rekrutteringsnettverk for økonomer.

Vår ambisjon er til enhver tid å finne den riktige økonomen for våre oppdragsgivere. Våre rådgivere har spesialistkunnskap og erfaring fra både økonomi og rekruttering – gjennom vårt omfattende nettverk av kvalifiserte kandidater og attraktive selskaper skapes verdier.

FinancePeople ble etablert i 2011 og vi har som mål å være Norges mest attraktive rekrutteringsnettverk for økonomer.

Våre kjerneverdier

Engasjert

Vi trives med å jobbe med mennesker. I vårt nettverk blir du fulgt opp av rådgivere som drives av å bringe de rette menneskene sammen.

Kompetent

Vi er økonomer som jobber med rekruttering. Vi har operasjonell erfaring fra rollene vi rekrutterer til, oppdatert kjennskap til markedet og spesialutviklede rekrutteringsverktøy.

Resultatorientert

Vi finner rett person til rett stilling. I et marked i kontinuerlig endring finner vi skreddersydde og fleksible løsninger, på kort eller lang sikt.

Vi finner den rette kandidaten

Kandidater til både rekruttering, management for hire og innleie innenfor alle nivåer på områdene.

ØkonomiRegnskapFinans
FinancePeople rekrutterer kandidater til både rekrukttering, management for hire og innleie innenfor alle nivåer på områdene.

Hvordan gjør vi det?

Den som passer best for deg er basert på en analyse av din virksomhet med krav til: evner, egenskaper, motivasjonsfaktorer, rammebetingelser og faglig kompetanse.

Om FinancePeople