CFO til Norges mest fremoverlente reise- og eventselskap

DSD Explore søker etter en forretningsorientert, strategisk og faglig sterk CFO som kan bidra til å videreutvikle et selskap i sterk vekst. Vi har ambisjon om å bygge Norges mest fremoverlente reise- og eventselskap, og når vi samler reiselivsselskaper, aktivitetsselskaper, eventselskaper og kommunikasjonsbyråer i samme familie, skaper vi noe ingen i Norge har gjort før oss. Du blir en viktig bidragsyter i denne nyskapningen, og du vil være med å sette ditt preg på veien videre. 

Som CFO vil du ha et overordnet ansvar for alle områder innenfor økonomi samt lede arbeidet med å etablerer gode rapporteringsstrukturer og analyseverktøy. Med en ambisiøs vekststrategi vil CFO ha en sentral rolle i utvikling og implementering av strategi, inkludert M&A, og vil følgelig være en viktig sparringspartner for CEO og resten av ledergruppen. 

Arbeidssted vil være enten i Oslo eller Bergen.

Hovedansvar og arbeidsoppgaver
  • etablere datadrevet rapportering av høy kvalitet 
  • utvikle og gjennomføre forretningsplaner, inkludert prognoser/budsjett og KPI-er
  • utvikle relevante lønnsomhetsanalyser
  • styre likviditeten og være hovedkontakt mot banker og finansinstitusjoner
  • delta aktivt i strategiske beslutningsprosesser og drive den forretningsmessige utviklingen av selskapet med resten av konsernledergruppen
  • identifisere, evaluere og sikre god «onboarding» og integrering i forbindelse med oppkjøpsprosesser
  • lede, motivere og videreutvikle to medarbeidere
  • ad hoc prosjekter

Hvilke kvalifikasjoner trenger du i denne rollen? 
  • høyere økonomisk utdannelse, MBA/MSc eller tilsvarende
  • 5-10 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra revisjon, konsulenthus og/eller en tilsvarende operativ rolle. Tidligere erfaring som CFO er ikke et krav. Du må imidlertid ha god forståelse for rollen og «beste praksis».
  • god økonomisk, finansiell og strategisk forståelse
  • erfaring fra transaksjoner
  • interesse for IT og digitale løsninger

Personlige egenskaper: 
Den ideelle kandidaten er forretningsorientert, strategisk og strukturert med en sterk lyst til å skape resultater og bygge noe helt nytt. For å lykkes i stillingen, må du være løsningsorientert av natur, like å ta ansvar og drive egne prosesser. Selskapets eier er meget profesjonell, og det forventes at den rette kandidaten har fokus på gode og relevante analyser samt høy kvalitet i leveransene. 

Vi ser etter en «people-person» som er tillitsfull og skaper gode relasjoner til kollegaer, eiere og andre samarbeidspartnere og som trives i et miljø med stor takhøyde og uformell profesjonalitet. Du kjenner deg igjen i våre verdier; PÅLITELIG, NYSKAPENDE og ENGASJERT. Det vektlegges at du har gode kommunikative egenskaper og samarbeider godt med andre, samtidig som du evner å utfordre i situasjoner der det er nødvendig. 

Vi tilbyr
DSD Explore kan tilby en sentral og utfordrende stilling i et ambisiøst selskap med stort engasjement og tempo, korte beslutningsveier og stor frihet i utøvelsen av jobbene våre. Den rette kandidaten vil få stor mulighet for påvirkning og innflytelse gjennom den neste fasen av selskapets reise. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig i konsernet, og vi verdsetter og anerkjenner våre medarbeideres bidrag. Miljøet er godt, med engasjerte og inkluderende kollegaer. 

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. For mer informasjon, ta kontakt med Henriette Aaberg på +47 976 15 226/henriette.aaberg@financepeople.no.
 

Om DSD Explore

DSD Explore er et norskeid konsern som utvikler reiselivs- og eventselskaper for å sikre lokal verdiskapning i hele Norge. Satsingen foregår gjennom oppkjøp av allerede verdiskapende selskaper, egenutvikling av selskaper og egne produkter, samt gjennom å ta i bruk ny teknologi gjennom søsterselskapet Adventure Tech. Konsernets kontorer er i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Svolvær. DSD Explore er en del av DSD AS, med en omsetning i 2023 på over 6 milliarder kroner.

Henriette Kjærås Aaberg portrait

Kontaktperson

Henriette Kjærås Aaberg

Partner

+4797615226

henriette.aaberg@financepeople.no

LinkedIn Profil

DSD Explore logo

Oppdragsgiver

DSD Explore

Sted

Pilestredet 27, Oslo eller Bergen

Stilling

CFO

Stillingstype

Fast

Søk på denne stillingen
Henriette Kjærås Aaberg portrait

Kontaktperson

Henriette Kjærås Aaberg

Partner

+4797615226

henriette.aaberg@financepeople.no

LinkedIn Profil