Refnr
r50793

Oppdragsgiver
Tress Asset Management AS

Sted
Oslo

Stillingstype
Fast stilling

Kontaktperson
Mona Gabrielsen
Mob.91 74 69 17

Ambisiøs Regnskapssjef søkes til eiendomsselskap i sterk vekst

Tress gruppen består av Tress Eiendom Norge AS og Tress Asset Management AS. Selskapene startet sin virksomhet i 2012 og kan vise til sterk vekst. Virksomheten omfatter forvaltning og utvikling av næringseiendom, små og store boligutviklingsprosjekter, finansiering og restrukturering av eiendomsselskaper, kjøp og salg av eiendommer m.m.

Selskapet har hovedkontor på Holmlia og forvalter en portefølje med næringseiendom på ca. 50 000 kvm fordelt på 15 eiendommer/prosjekter og en årlig husleie i dag på rundt 50 millioner kroner. Tress Asset Management AS har også en stor portefølje med utviklingseiendom, og har nå om lag 50-60 000 kvm nye boliger under regulering og utvikling. For mer informasjon se www.tresseiendom.no


Tress Asset Management har mange nye prosjekter under utvikling og er inne i en aktiv vekstperiode med stadig økende oppdragsmengde. Vår nye Regnskapssjef vil bli en sentral bidragsyter for å implementere effektive regnskapsrutiner og digitale løsninger for nye oppdrag. Regnskapssjefen vil inngå i selskapets nyetablerte økonomiavdeling og vil rapportere til selskapets Økonomisjef.

Arbeidsoppgaver

  • implementere, utvikle og forbedre selskapets økonomiske forvaltning og regnskapsfunksjon
  • løpende regnskapsføring internt og dialog med dagens eksterne regnskapsførere og revisorer
  • gjennomføring av årsoppgjør og ligningspapirer for våre eiendomsselskaper
  • bistå økonomisjef med konsernrapportering og analyser
  • øvrige oppgaver knyttet til den økonomiske forvaltningen og regnskapsfunksjonen

Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse, autorisert regnskapsfører eller lignende
  • relevant erfaring, gjerne fra revisjon
  • erfaring med regnskap fra eiendomsbransjen vil være en fordel, men er ikke et krav
  • sterke Excel kunnskaper
  • generell interesse for digitalisering og god kunnskap om ulike IT-systemer og løsninger

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har en høy gjennomføringsevne med en systematisk tilnærming til arbeidsoppgavene. Du må være en lagspiller med gode samarbeidsevner og godt humør i en hektisk hverdag. Du setter deg raskt inn i problemstillinger og har god vurderingsevne. Videre er du som person nøyaktig, dynamisk, ambisiøs, har stor arbeidskapasitet og en god porsjon guts.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en stilling i et eiendomsselskap med høyt ambisjonsnivå og mange spennende og krevende utviklingsprosjekter. Selskapet består i dag av et erfarent og kompetent team med stor beslutningskraft og gjennomføringsevne. Vi arbeider med stor grad av frihet under ansvar og ønsker en engasjert og ambisiøs regnskapssjef som kan bidra til å utvikle selskapet videre. Det vil være store muligheter fremover for rette kandidat. Konkurransedyktige betingelser. Tress Asset Management flytter inn i nye og moderne kontorer ved Holmlia stasjon senhøsten 2017.


Er dette deg, søk gjerne på stillingen via www.financepeople.no eller kontakt FinancePeople ved Mona Gabrielsen på 917 46 917 eller på [email protected]

Alle henvendelser behandles konfidensielt.