Senior regnskapsmedarbeider med fagansvar til ambisiøst medieselskap i vekst

Monday er Nordens største uavhengige tv-produsent med kontorer i både Danmark, Norge og Sverige - og vi har ambisjoner om videre vekst og utvikling. Vi er nysgjerrige og vi drives av å fortelle spennende historier. Vi er uformelle, og det er høyt under taket. Monday Media Group omsetter for ca. 300 mill. kroner og har ca. 275 ansatte. Monday i Norge består av 7 selskaper som driver virksomhet innenfor tv-produksjon og som har produsert en rekke seersuksesser de siste årene, blant annet "Helt Perfekt", "Neste Sommer" og "Folkeopplysningen".

Monday Production AS er i vekst og søker nå en engasjert og proaktiv senior regnskapsmedarbeider. Som senior regnskapsmedarbeider vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og få faglig ansvar for regnskapsavdelingen i selskapet. Vi ser etter deg som er løsningsorientert, serviceinnstilt og som trives med å ta tak i ulike problemstillinger innenfor regnskap, skatt og avgift. 

 

Arbeidsoppgaver:

 • fagansvar for regnskap, skatt og mva
 • balanseavstemming for 7 selskaper i Norge
 • MVA-avregning og rapportering
 • bidra i månedlig og årlig rapportering
 • oppfølging og dialog med revisor
 • bistå i regnskapstekniske og skatte- og avgiftsmessige problemstillinger
 • ad hoc regnskapsoppgaver fra A-Å

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere utdannelse innen økonomi eller regnskap, bakgrunn som autorisert regnskapsfører er også relevant
 • minimum 5 års relevant erfaring innen regnskap i en mellomstor virksomhet
 • god regnskapsforståelse
 • generelt gode IT-kunnskaper
 • kjennskap til eller interesse for TV-produksjonsbransjen

 

Personlige egenskaper:

For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert, nøyaktig og fleksibel. Som person er du løsningsorientert, energisk og viser engasjement i ditt arbeid. Du overholder de frister som foreligger, og du jobber godt både selvstendig og i team. I tillegg har du evne til å kommunisere regnskapstekniske og økonomiske problemstillinger til ikke-økonomer. Økonomiavdelingen er en viktig samarbeidspartner for hele organisasjonen, så at du er serviceinnstilt, positiv og imøtekommende er en selvfølge. Du beskriver deg selv som en bidragsyter med stor arbeidskapasitet, du har en positiv holdning og bidrar til det sosiale miljøet i selskapet.

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en variert stilling i en av Nordens ledende TV-produsenter. Arbeidsmiljøet er preget av engasjerte og dedikerte kollegaer, og det vil være gode utviklingsmuligheter i stillingen, både faglig og personlig. Vi holder til i moderne lokaler i Nydalen og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Vår rådgiver, Nora Lundstøm i FinancePeople, vil gi deg en god innføring i stillingen. Hun kan kontaktes på +47 482 71 203/ [email protected]. Alle forespørsler behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig. Søknadsfrist snarest.

Om stillingen

Refnr
83324

Oppdragsgiver
Monday Production AS

Sted
Oslo

Stilling
Senior regnskapsmedarbeider

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Nora Lundstrøm
Nora Lundstrøm
[email protected] +47 482 71 203
Stilling
Se alle ledige stillinger