M&A Analytiker til markedsledende konsern med globalt nedslagsfelt

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.

For vår kunde, et norsk konsern med global virksomhet, søker vi nå en analytisk, fremoverlent og ambisiøs analytiker til konsernets M&A-avdeling. Du vil bli en sentral del av selskapets M&A-avdeling og jobbe tett med Director M&A og Group CFO, og du vil få muligheten til å delta i M&A-prosesser fra a til å. Nedslagsfeltet er globalt, så du vil opparbeide deg betydelig internasjonal erfaring. Stillingen rapporterer til Director M&A.

 

Arbeidsoppgaver

  • delta i utarbeidelsen av konsernets M&A-strategi og -prosesser
  • analysere og vurdere investeringsmuligheter globalt, herunder sektor- og selskapsanalyser
  • foreta finansielle analyser og verdivurderinger, forberede informasjonsmateriell og presentasjoner i forbindelse med transaksjonsprosesser
  • bistå i forhandlinger, samt koordinere finansiell og juridisk due diligence
  • prosjekter og ad hoc

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse med sterke akademiske resultater
  • 1-3 års relevant erfaring fra hele eller deler av M&A-prosesser er en fordel
  • erfaring fra verdivurdering og transaksjonsprosesser i meglerhus, Big 4 eller konsulentmiljøer vil være en fordel
  • høy analytisk kapasitet og med gode ferdigheter i Excel- og PowerPoint
  • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

Som person er du selvstendig, initiativrik, strukturert og analytisk. Du må kunne jobbe godt i team så vel som på egenhånd, og du må være en god relasjonsbygger. Du bør være fleksibel, like å ta forskjellige roller i ulike prosjekter og være komfortabel i en hektisk hverdag.

 

Vi tilbyr

Til rett kandidat kan vi tilby en variert arbeidshverdag med gode muligheter for faglig og personlig utvikling, opparbeide mange spennende relasjoner, og få erfaringer fra mange morsomme prosesser og selskaper. Du vil bli en del av et hyggelig og internasjonalt arbeidsmiljø preget av stort engasjement. Arbeidssted for stillingen Oslo, men noe reiseaktivitet må kunne påregnes. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

 

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø i FinancePeople på mobil 930 05 357 / [email protected] Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
80077

Oppdragsgiver
For kunde

Sted
Oslo

Stilling
M&A Analytiker

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Ulrik Langabø
Ulrik Langabø
[email protected] +47 930 05 357
Stilling
Se alle ledige stillinger