Konsernregnskapssjef

Klaveness is an operator, service provider and integrated owner with innovation as an integral part of our overall vision. In addition to being a leading service provider to the global dry bulk industry, the company has a unique concept for combination carriers, provides container feeder vessels to various operators and delivers digital services to the shipping industry.

With 70 years of shipping experience, Klaveness operates about 135 vessels through offices in Oslo, Singapore, Manila, Shanghai and Dubai with around 170 employees onshore and close to 650 seafarers. More information about our company and our activities on www.klaveness.com.

Klaveness søker en proaktiv og faglig dyktig konsernregnskapssjef til økonomiavdelingen på hovedkontoret i Oslo. Som konsernregnskapssjef vil du være ansvarlig for gruppens konsernrapportering og være med i et team som jobber med ulike problemstillinger innenfor regnskap og skatt. I tillegg vil du ha en sentral rolle i utviklingen av økonomifunksjonen og lede deler av denne.

Du vil rapportere til økonomisjef og jobbe tett med CFO og treasuryavdelingen, i tillegg til resten av teamet i økonomiavdelingen. Stillingen er selvstendig, vil ha en god variasjon i arbeidsoppgaver og utvikle seg i takt med selskapets og din utvikling.

 

Arbeidsoppgaver

 • ansvarlig for intern business rapportering til styre og ledelse, samt presentasjon av disse for ledergruppen
 • ansvar for ekstern regnskapsrapportering av kvartalsvis og halvårlige tall
 • utarbeidelse av årsregnskap, inklusive konsolidering, og være en fagperson på regnskap
 • oppfølging og kontroll av regnskapsinput, herunder tett dialog med regnskapskontoret i Manila. Muligheter for noe reising til våre utekontorer.
 • lede eller delta i forskjellige prosjekter både innenfor eget område, men også på tvers av organisasjonen
 • være proaktiv og legge til rette for kontinuerlig forbedring og videreutvikling av økonomifunksjonen


Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, fortrinnsvis HRS/MRR
 • minimum fem års erfaring, gjerne fra revisjon eller tilsvarende rolle, erfaring og/eller interesse for shipping er en fordel
 • høy regnskapsfaglig kompetanse, både NGAAP og IFRS
 • solid kompetanse innen Excel og andre analyseverktøy, og generelt sterke ferdigheter innen IT, selskapet benytter SAP Hana og siste versjon av Hyperion
 • interesse og ferdigheter innenfor analytisk metode og praktisk anvendelse er en fordel
 • gode skriftlige og muntlige norsk og engelskkunnskaper

 
Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er initiativrik, arbeidsvillig og har en proaktiv holdning til dine arbeidsoppgaver. For å trives hos oss må du være glad i å samarbeide med andre og ser på det å lære nye ting som nødvendig for å ta nye steg i din karriere. Selv om gleden av teamarbeid er viktig hos oss så evner du å jobbe selvstendig samtidig som du har høy grad av gjennomføringsevne og beslutningsdyktighet. Som person evner du å løfte blikket, analysere og se helheten rundt ulike problemstillinger, samtidig som du jobber strukturert og grundig.

 

Vi tilbyr
Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i en internasjonal bransje. Vi tilbyr et sterkt fagmiljø med hyggelige og motiverte kollegaer, der du vil ha gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du også få mulighet til å utvikle dine analytiske egenskaper gjennom et eget Analyticsprogram som gjennomføres for alle ansatte. Vi holder til i moderne lokaler på Vækerø i Oslo og tilbyr konkurransedyktige betingelser.
 
For nærmere informasjon om Klaveness og vår personvernerklæring ved rekruttering se www.klaveness.com 

Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, rådgiver i FinancePeople, på mob 909 91 137 eller [email protected] Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
76071

Oppdragsgiver
Klaveness AS

Sted
Oslo

Stilling
Konsernregnskapssjef

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av John Ola Solheim
John Ola Solheim
[email protected] +47 909 91 137
Stilling
Se alle ledige stillinger