Group Controller til børsnotert konsern innen bærekraftig infrastruktur

NRC Group er i vekst og til selskapets konsernøkonomifunksjon søker vi nå en proaktiv og analytisk Group Controller. Hvis du trigges av å jobbe i et internasjonalt børsnotert selskap der du får mulighet til å jobbe bredt ut mot konsernets enheter og prosjekter, i tett samarbeid med CFO og konsernledelsen for øvrig, kan dette være rollen for deg! Som Group Controller vil du ha en variert rolle med ansvarsområder blant annet innen rapportering, analyser, prosjekter og forbedring av prosesser og rutiner. Arbeidssted er sentralt på Lysaker. Stillingen rapporterer til Group Head of Finance.

Arbeidsoppgaver:
 • Utarbeide rapporter, prognoser, analyser og annet underlag til ekstern og intern rapportering
 • Forberede og delta i konsolideringsprosesser
 • Støtte ved transaksjoner, oppkjøpsanalyser og impairment-testing
 • Bistå mot ekstern revisjon
 • Være en bidragsyter i videreutvikling og formalisering av konsernets rapporteringsrutiner
 • Bidra til utvikling og forbedring av regnskaps- og rapporteringsprosesser i datterselskapene
 • Ad hoc-analyser og prosjekter
 • Bistå med skatte- og avgiftsmessige problemstillinger

Ønskede kvalifikasjoner:
 • Høyere økonomisk utdannelse, siviløkonom eller tilsvarende
 • 1-3 års erfaring fra financial-/businesscontrolling eller revisjon
 • Gode ferdigheter i Excel og generelt høy interesse for teknologi og systemer
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk
 • Solide kommunikasjons- og relasjonsbyggende ferdigheter

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som evner å raskt sette deg inn ulike problemstillinger, som er analytisk og strukturert. Du er jordnær, fremoverlent og entusiastisk i ditt arbeid, og trives i et miljø med til tider høyt tempo. Den rette kandidaten kommuniserer og samarbeider godt med kolleger på alle nivåer i organisasjonen. Vi ser etter deg med drivkraft og ambisjoner om å bidra til å utvikle konsernet i en positiv retning.

Vi tilbyr:
Du kan forvente en rolle med påvirkningsmuligheter hvor du vil være med å utvikle og forbedre våre prosesser. Hos oss finner du et spennende, sterkt faglig og godt miljø med flinke og engasjerte medarbeidere. Vi er opptatt av at alle som jobber i NRC Group skal ha et godt og sosialt arbeidsmiljø, i tillegg til at vi kan tilby utfordrende oppgaver og faglig utvikling.

Høres dette ut som noe for deg, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Svenn-Erik Warholm på tlf. 917 372 72 eller svenn-erik.warholm@financepeople.no.
 
Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.
 

Om NRC Group ASA

NRC Group er en ledende totalentreprenør av bærekraftig infrastruktur. Vi er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, i tillegg til at vi leverer tjenester som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer grunnarbeid, massetransport, betong, stål- og trekonstruksjoner, VA, sporarbeid, sikkerhet, elektro, fiber, telecom og signal, samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. Våre prosjekter skal oppfylle krav til kvalitet, leveres innen budsjett, innenfor tidsfrist og med stort fokus på sikkerhet og bærekraft.

Selskapets grunnverdier er troverdig, omtenksom og gründersjel, og er fundamentet vi bygger vår kultur på. Verdiene våre forteller oss hvordan vi skal oppføre oss og jobbe med våre kunder og samarbeidspartnere - så vel som våre kollegaer. Våre verdier er toneangivende for hvordan vi leder våre prosjekt og kollegaer, og skal hjelpe oss å ta de riktige beslutningene.

NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011 og har i dag omtrent 2000 medarbeidere, fordelt på ca 1000 i Finland, ca 400 i Sverige og ca 600 i Norge. Selskapet er børsnotert og omsatte i 2022 for rundt 7.0 mrd. NOK. Hovedkontoret er på Lysaker.

Svenn-Erik Warholm portrait

Kontaktperson

Svenn-Erik Warholm

Senior Rådgiver

+4791737272

svenn-erik.warholm@financepeople.no

LinkedIn Profil

NRC Group ASA logo

Oppdragsgiver

NRC Group ASA

Sted

Lysaker Torg 25, Lysaker

Stilling

Group Controller

Stillingstype

Fast

Søk på denne stillingen
Svenn-Erik Warholm portrait

Kontaktperson

Svenn-Erik Warholm

Senior Rådgiver

+4791737272

svenn-erik.warholm@financepeople.no

LinkedIn Profil