Økonomisjef til Sem & Johnsen

Sem & Johnsen Eiendomsmegling ble etablert i 1977 av Adv. Camilla Sem og Adv. Tom Elliot Johnsen. Eventyret som startet i det tidligere postkontoret på Briskeby har i dag utviklet seg til et konsern bestående av 3 tradisjonelle eiendomsmeglerkontorer, et prosjektmeglingsselskap som selger nye boliger/boliger under oppføring og et selskap som bistår ved kjøp og salg av virksomheter i SMB-markedet. Vi er et privateid system der de operative partnerne eier ca 75% av virksomheten.

Sem & Johnsen Eiendomsmegling er ledende innen eiendomsmegling av de mest attraktive eiendommene i Oslo og Bærum, og omsetter totalt over 2500 boligeiendommer årlig. De siste årene har Sem & Johnsen Eiendomsmegling vært mest omsettende megler i prisklassen 10 millioner og oppover i de vestlige bydeler. Meglerne våre har lang fartstid i bransjen og vi stiller strenge krav til utdanning og kunnskap om områdene hvor vi tilbyr våre tjenester.

Sem & Johnsen styrker sin økonomifunksjon og søker nå etter en økonomisjef til hovedkontoret i Oslo. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til daglig leder. Økonomisjefen vil ha det overordnede ansvaret for konsernets økonomi, regnskap og finansiering. Med en ambisiøs vekststrategi vil økonomisjefen ha en sentral rolle i utviklingen av selskapet, både operasjonelt og forretningsmessig, og vil således være en viktig sparringspartner for daglig leder og styret.
 

Arbeidsoppgaver

  • overordnet ansvar for økonomifunksjonen
  • rapportering til ledelse, styret og eiere
  • ansvarlig for budsjetter, prognoser og likviditetsstyring
  • følge opp, analysere og utvikle KPI'er for selskapets finansielle og operasjonelle utvikling
  • ansvarlig for selskapets løpende oppfølging av bankforbindelser i forhold til låneavtaler etc.
  • sikre god internkontroll og opprettholdelse av offentlige lover og regler
  • kontinuerlig utvikling av selskapets systemer, prosesser og rutiner innenfor økonomi og IT
  • ad hoc prosjekter og oppgaver

 

Ønskede kvalifikasjoner

Du har høyere økonomisk utdannelse og solid erfaring med ledelse av en økonomifunksjon, gjerne fra prosjektbasert virksomhet. Selskapet har fokus på digitalisering av rutiner og prosesser, og følgelig har den rette kandidaten også en sterk interesse for IT og digitalisering. Arbeid med ulike økonomiske analyser, interne forbedringsprosjekter, lønnsomhetsutvikling og strategiarbeid sammen med ledergruppen er sentrale områder i rollen som økonomisjef.

 

Personlige egenskaper

Du er resultat- og løsningsorientert med gode kommunikasjonsevner, er initiativrik og evner å ha et helhetlig tankesett for økonomiområdet samtidig som du evner å være operasjonell. For å lykkes og trives i rollen må du ha en kommersiell og forretningsorientert legning og et ønske om å skape resultater. Du er dyktig på ledelse og samarbeid og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. At du er sterk på gjennomføring og opptatt av struktur og kvalitet i leveransene er en selvfølge, og det samme er høy arbeidskapasitet og evne til å ha mange baller i luften samtidig i en hektisk hverdag. En positiv og lagorientert holdning vil også være viktig for å bli en sentral del av miljøet i selskapet.

 

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten tilbys det en spennende og utfordrende stilling i et ambisiøst selskap i vekst med både faglige og personlige utviklingsmuligheter. Miljøet er godt, med stor takhøyde og preges av kompetente medarbeidere og uhøytidelig profesjonalitet. Konkurransedyktige betingelser.

 

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med FinancePeople ved Andre Herlofsen på tlf. 934  80 266 eller [email protected]. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
94481

Oppdragsgiver
Sem & Johnsen Eiendomsmegling

Sted
Sentrum

Stilling
Økonomisjef

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av André Herlofsen
André Herlofsen
[email protected] +47 934 80 266
Stilling
Se alle ledige stillinger