Allsidig Controller søkes til ledende utdanningskonsern

Intendia er et ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge og omfatter tolv sterke og selvstendige merkevarer. Hvert år blir over 40 000 elever utdannet og utviklet hos oss. Gjennom et økende antall internasjonale samarbeid og partnerskap er virksomheten også representert på mange ulike steder rundt om i verden, f.eks. i USA, Australia, Tanzania og Etiopia, i tillegg til en rekke europeiske land.

Fokuset vårt ligger alltid på å ruste individet for dagens og morgendagens arbeidsmarked til fordel for samfunnet, næringslivet og den enkelte. Vi gir studentene og deltakerne våre muligheten til å bygge på tidligere erfaringer og styrke deres ferdigheter slik at nye muligheter åpnes – det kan være en ny jobb, en karriereendring eller å tre inn i arbeidsmarkedet.

På bakgrunn av økt aktivitet og vekst ønsker vi å styrke økonomiteamet med en Controller til en nyopprettet stilling. Stillingen vil være en del av konsernøkonomi og jobbe ut mot de ulike selskapene i konsernet. Som Controller vil du jobbe bredt innen økonomiområdet og rapportere til ansvarlig for konserncontrolling.

 

Arbeidsoppgaver:

 • oppfølging og kvalitetssikring av tall i forbindelse med måneds-, kvartals- og årsavslutning
 • aktiv bidragsyter i budsjett og prognosearbeid
 • intern og ekstern finansiell rapportering, herunder også videreutvikling av rapporteringspakkene
 • managementrapportering
 • utvikling av rutiner og prosesser innenfor økonomiområdet
 • styring og oppfølging av likviditet
 • kontroll av interne transaksjoner
 • ad hoc oppgaver og prosjekter

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, minimum på Bachelornivå
 • minimum to års relevant arbeidserfaring, erfaring fra et større internasjonalt konsern er en fordel, men ikke et krav
 • solid kompetanse innen økonomistyring og virksomhetsforståelse
 • erfaren bruker av Excel og andre relevante økonomisystem
 • sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

Vi er på jakt etter deg som er selvgående og har fokus på kvalitet og effektivitet i rutiner og prosesser, samtidig som du er en klassisk lagspiller som sammen med andre ønsker å nå fastsatte mål. Struktur i arbeidshverdagen er noe du setter høyt og du er en initiativtaker når det kommer til kontroll og det å drive prosesser fremover. For å trives hos oss må du være glad i dialog med andre og være sterk på kommunikasjon ut mot ulike ansatte i selskapet.

 

Vi tilbyr

Hos oss vil du oppleve et inkluderende arbeidsmiljø med stor variasjon i dine arbeidsoppgaver. Vi tilbyr en arbeidshverdag preget av fleksibilitet og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne og sentrale lokaler i Oslo.

 

Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, Senior Rådgiver i FinancePeople, på 909 91 137/[email protected] eller Mona Gabrielsen, Partner i Financepeople, på 917 46 917 /[email protected]. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
94419

Oppdragsgiver
Intendia Group Norge AS

Sted
Sentrum

Stilling
Controller

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av John Ola Solheim
John Ola Solheim
[email protected] +47 909 91 137
Stilling
Bilde av Mona Gabrielsen
Mona Gabrielsen
[email protected] +47 917 46 917
Stilling
Se alle ledige stillinger