Business Manager til Axera Business Management

Axera Business Management AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr high end forretningsførsel hovedsakelig rettet mot private investeringsselskap, eiendomsselskap og formuende privatpersoner. Selskapet ble stiftet i 2011, og har grunnet stadig økende oppdragsmengde behov for ytterligere dyktige ansatte. Selskapet tilbyr i tillegg konsulenttjenester samt management for hire, og består per i dag av ti personer med lang og bred erfaring fra denne type virksomhet samt revisjon. Axera Business Management er på Dagens Næringslivs Gaselleliste for 2018.

Axera Business Management opplever kraftig vekst, og søker nå en dyktig forretningsfører som har lyst til å jobbe i et profesjonelt og hyggelig arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaver

- løpende regnskapsføring
- periodisk regnskapsavslutning og rapportering
- utarbeidelse av årsregnskap og likningspapirer
- rapportering til investorer samt utarbeidelse av protokoller
- koordinere mot eiere, banker, advokater og revisor
- oppfølging av egen kundeportefølje
- bistand ved kapitalendringer, restruktureringer mv

Ønskede kvalifikasjoner

- høyere økonomisk utdannelse, gjerne revisjon eller autorisert regnskapsfører
- minimum 3 til 4 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra revisjon og/eller operativ regnskapsstilling
- kjennskap til eiendoms-/investeringsbransjen er en fordel, men ikke et krav

Personlige egenskaper

For å trives og lykkes i rollen må du være strukturert, nøyaktig og pliktoppfyllende. Du må være fleksibel, positiv og ha en god porsjon stå-på-vilje, og evne å jobbe selvstendig og målrettet.

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan Axera tilby en utfordrende, ansvarsfull og sentral stilling i et selskap i vekst. Du vil bli en del av et engasjert, hyggelig og ikke minst kompetent team hvor det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling. Selskapet holder til i fine lokaler i Vika, og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg søke www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople v/ Ulrik Langabø på mobil 930 05 357 eller [email protected] Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
92353

Oppdragsgiver
Axera Business Management AS

Sted
Vika

Stilling
Business Manager

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Ulrik Langabø
Ulrik Langabø
[email protected] +47 930 05 357
Stilling
Se alle ledige stillinger