Business Controller til medieselskap med vekstambisjoner

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 72 avistitler og Nettavisen. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Amedia omsatte i 2018 for 3,6 milliarder kroner.

Amedia søker nå en strukturert, selvstendig og kvalitetsorientert Business Controller. Stillingen vil ha ansvar for økonomisk rapportering og oppfølging av sentrale støttefunksjoner i Amedia-konsernet, og du vil ha ansvar for utarbeidelse av analyser, prognoser og budsjetter. Du vil jobbe tett med lederne for de ulike enhetene og samarbeide løpende med konsernets sentrale økonomifunksjon.

 

Arbeidsoppgaver:

 • ferdigstille måneds-, kvartals- og årsregnskap i samarbeid med lederne i virksomhetene, konsernets regnskapssenter og revisor
 • sikre korrekt og presis styringsinformasjon til riktig tid, samt følge opp målkort og KPI'er
 • lede prognose- og budsjettprosesser
 • utarbeide fordelingsmodeller og volumanalyser
 • utvikle og kvalitetssikre rutiner og prosesser, samt fungere som sparringspartner for lederne i de ulike selskapene
 • kvalitetssikre riktig inntektsføring av konsernets abonnementsinntekter
 • ad hoc analyser og prosjekter

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse, siviløkonom eller tilsvarende
 • 1-3 års erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller annen relevant erfaring
 • gode ferdigheter i Google regneark, dokumenter og presentasjoner
 • god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er analytisk anlagt, strukturert og selvstendig. For å trives i rollen må du være proaktiv og målrettet, med solid forretningsforståelse. Du er nøyaktig i ditt arbeid, samtidig som du har fokus på å levere innenfor gitte tidsfrister. Som person er du nysgjerrig, initiativrik og ikke redd for å ta i et tak. Den rette kandidaten har godt humør og gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

 

Vi tilbyr:

Som ansatt hos oss vil du bli del av en dynamisk kultur i et konsern med høye vekstambisjoner, spesielt rettet mot digitalisering. For rett person vil det være gode faglige utviklingsmuligheter i et trivelig, hektisk og uformelt miljø. Du vil i tillegg få mulighet til å delta i prosesser knyttet til strategi, eierskap og styrearbeid. Vi holder til i moderne lokaler i Oslo Sentrum og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Nora Lundstrøm på mobil 482 71 203 / [email protected] Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
92180

Oppdragsgiver
Amedia AS

Sted
Oslo

Stilling
Business Controller

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Nora Lundstrøm
Nora Lundstrøm
[email protected] +47 482 71 203
Stilling
Se alle ledige stillinger