Business Controller til bank i vekst

Resurs Bank er en av Nordens største og samtidig raskest voksende nisjebanker. Vi tilbyr betalings- og finansieringsløsninger for detaljhandelen og privatkunder, og jobber hele tiden med å gjøre betaling enkelt.

Vårt fokus er å yte servicetjenester til detaljhandelen, og vi er spesialiserte på å tilby betalingsløsninger i butikk og på nett. Vi er inne i en vekstfase og satser offensivt i fremtiden. Vi stiller høye krav til våre medarbeidere, men gir samtidig stor frihet til den enkelte for å kunne utvikles. Vårt hovedkontor ligger i Helsingborg med lokale kontorer i bl.a. København, Helsinki og Oslo. Resurs Bank har over 100 ansatte i Norge og sitter i flotte lokaler på Langkaia i Oslo.

Resurs Bank søker nå en analytisk, operasjonell og initiativrik Business Controller. Du vil være den øverste ansvarlige for økonomi, regnskap og analyse ved den norske filialen og delta i ledergruppen. Stillingen rapporter til Country Director.

 

Arbeidsoppgaver

- lede bankens økonomi- , regnskaps- og analysefunksjon

- presentere regnskapstall og business reviews i ledermøter

- ha ansvar for økonomistyring, budsjettering og prognoser 

- utføre lønnsomhetsanalyser, business case og KPI-oppfølging

- generell forretningsstøtte for Country Director, herunder analyser, beslutningsunderlag mv.

- være ansvarlig for konsernrapportering og annet kontakt med konsernøkonomi

- prosjekter og ad hoc

 

Kvalifikasjoner

- høyere økonomisk utdannelse, siviløkonom eller tilsvarende

- minimum fem års relevant erfaring 

- sterk kommersiell forretningsforståelse og evne til å se helhetsbildet, samt forstå de økonomiske driverne i selskapet

- erfaring fra controlling innen konsumentprodukter er en fordel

- solid regnskapsforståelse

- superbruker i Excel og generelt høy IT-kompetanse og interesse for IT og systemer

- erfaring med å jobbe med analyser og store datamengder

- meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være proaktiv, løsningsorientert og analytisk. Du må være utpreget strukturert og opptatt av å levere. At du både er selvgående og evner å jobbe sammen med andre er avgjørende. Videre er det viktig at du er en dyktig relasjonsbygger og evner å kommunisere og skape samarbeid på tvers av avdelinger.

 

Kvalifikasjoner

Til den rette kandidaten kan Resurs Bank tilby en utfordrende, spennende og sentral stilling hvor du får være med på videreutviklingen av en ledende nisjebank i kraftig vekst. Stillingen byr på utviklende og varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og dyktige kollegaer. Selskapet holder til i sentralt beliggende lokaler i Oslo sentrum, og det tilbys konkurransedyktige betingelser.

 

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte Ulrik Langabø i FinancePeople på mobil 930 05 357 / [email protected] Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
88756

Oppdragsgiver
Resurs Bank AB NUF

Sted
Oslo Sentrum

Stilling
Business Controller

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Ulrik Langabø
Ulrik Langabø
[email protected] +47 930 05 357
Stilling
Se alle ledige stillinger