Konsernregnskapssjef

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.300 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer».Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.

Vi søker etter en faglig sterk, ambisiøs og forretningsorientert konsernregnskapssjef til vårt kontor på Lysaker. Du vil inngå i CFOs team sammen med tre ressurser knyttet til controlling, finans og internkontroll og vil være faglig ansvarlig for regnskap og skatt i konsernet. Konsernregnskapssjefen vil ha et betydelig ansvar og påvirkningskraft og vil være sterkt involvert i videreutviklingen av effektive og moderne prosesser innenfor finansfunksjonen i hele konsernet. Du vil følgelig ha utstrakt kontakt også ut mot økonomidirektører og deres staber i konsernets divisjoner. Stillingen rapporterer til CFO.

 

Arbeidsoppgaver

 • konsolidere månedlig og utarbeide kvartals- og årsrapporter på konsernnivå ihht. IFRS
 • utarbeide rapportering til ledelsen, styret og eier
 • håndtere løpende regnskapsmessige- og skattemessige problemstillinger; herunder skatteberegninger og -planlegging
 • videreutvikle god og effektiv internkontroll for finansielle prosesser
 • være hovedkontakt mot revisor
 • videreutvikle rutiner, prosesser og systemer, herunder konsolideringssystemet (FCCS/ Hyperion) som er under implementering, samt initiere nødvendige prosjekter
 • være en sparringspartner i gjennomføring av selskapstransaksjoner
 • lede og drive forbedrings- og endringsprosjekter for å sikre en effektiv og fremtidsrettet finansfunksjon

 

Ønskede kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, Master i revisjon (MRR) er en fordel
 • minimum fem års relevant erfaring, gjerne fra revisjon og/eller tilsvarende rolle
 • meget god regnskapskompetanse (NGAAP og IFRS) med forståelse for komplekse regnskapsmessige sammenhenger
 • fordel med erfaring fra børsnoterte konsern
 • gode kunnskaper i Excel og interesse for bruk av teknologi for å skape effektive prosesser
 • sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

For å lykkes og trives i rollen må du være analytisk, proaktiv og ha meget høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene samtidig som du trives med høyt tempo og høye krav. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges, men også evnen til å jobbe selvstendig.

 

Vi tilbyr

Til den rette kandidaten kan vi tilby en faglig utfordrende og krevende stilling hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet selskap som har ambisjon om å være bransjens beste aktør når det gjelder bærekraft. Det vil være mulighet for faglig og personlig utvikling i en stilling som byr på varierte arbeidsoppgaver og spennende kompleksitet. Selskapet har et godt arbeidsmiljø med motiverte og kompetente kollegaer. Konkurransedyktige betingelser.

 

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Henriette Kjærås Aaberg på 976 15 226 eller på [email protected].

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
88600

Oppdragsgiver
Norsk Gjenvinning AS

Sted
Lysaker

Stilling
Konsernregnskapssjef

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Henriette Kjærås Aaberg
Henriette Kjærås Aaberg
[email protected] +47 976 15 226
Stilling
Se alle ledige stillinger