Business Controller med pasjon for kalkyler og merkevarer

Jensen & Co er en spennende leverandør av matkonsepter fra inn og utland til norsk dagligvare og serveringsmarkedet. Vi er 35 motiverte medarbeidere som ønsker å bidra til matglede og gode valg for deg og planeten. Vi holder til i flotte og moderne lokaler sentralt i Lillestrøm. Vi er eksperter innen kategoriene fri for, barnemat, knekkebrød, frokost og grønnsakshermetikk. Jensen & Co representerer spennende merkevarer som Bonduelle, Ella's Kitchen, Fria, Leksands, Odelia, Ryvita, Weetabix med flere.

Vi søker en forretningsorientert Business Controller med forståelse for hele verdikjeden i varehandelindustrien. Dette er en sentral og verdiskapende rolle, hvor du vil bidra i økonomistyringen av selskapet. Stillingen er operativ og du vil bistå med rapportering, salgscontrolling, utarbeidelse av budsjetter og ulike analyser. Du vil også være en aktiv sparringspartner for Økonomidirektør og øvrige nøkkelpersoner i bedriften. Vi ser derfor etter deg som har generelt god regnskapsforståelse, som er analytisk og systemsterk. Du kommuniserer godt på alle nivåer i organisasjonen og er god på å se det store bildet. Videre er det viktig med gode sosiale ferdigheter, og evne til å utfordre de ulike nivåer i organisasjonen. Stillingen rapporterer til selskapets Økonomidirektør og andre sentrale ansvarsområder vil være:

 

Arbeidsoppgaver

 • kalkyleberegninger og lønnsomhetsberegninger for nye- og eksisterende produkter
 • kvalitetssikring av grunndata for kjedeavtaler
 • sikre at selskapet har et riktig bilde av inntekter og inntjening, herunder inntekts- og kostnadskontroll
 • diverse analyser som f.eks lønnsomhetsanalyser og investeringsanalyser for kategoriene og kjedene
 • sikre videreutvikling og forbedring av økonomiske prosesser og rutiner
 • være økonomisk rådgiver og sparringspartner for ledere i ulike forretningsområder, herunder være en sentral deltager i anslag-, budsjett- og strategiprosesser
 • være en driver av interne prosjekter som omhandler lønnsomhet og inntjening


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, gjerne Master innen økonomi/finans eller tilsvarende
 • min. 3-5 års relevant erfaring, gjerne fra FMCG og/eller fra revisjon
 • generell god grunnleggende regnskapsforståelse
 • gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • gode ferdigheter i Excel, og generelt stor interesse for IT-systemer
 • erfaring fra bruk av Business Intelligence vil være en fordel

 

Personlige egenskaper
Vi er på jakt etter deg som er businessorientert, initiativrik, selvgående og målrettet. Du er strukturert med evne til å jobbe analytisk. Du må være team-orientert, nysgjerrig, overbevisende og kunne kommunisere godt. Du motiveres av å jobbe i et salgs- og markedsmiljø med høyt tempo og med mange muligheter.

 

Det tilbys

En spennende mulighet for den rette personen! Dersom du er nysgjerrig og har et sterkt ønske om å lære mer, kan du nå få være med på en spennende reise og bidra med å forme selskapet på en god måte fremover. Det tilbys konkurransedyktige betingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger, gode utviklingsmuligheter samt et inspirerende og godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr en utfordrende, sentral og variert stilling, hvor du får muligheten til å jobbe i et dyktig team med hyggelige, engasjerte kollegaer og med spennende merkevarer. Arbeidssted vil være sentralt i Lillestrøm, i flotte moderne lokaler, kun to minutter fra togstasjonen.

 

Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mobil 917 46 917 eller på [email protected] 

Alle henvendelser behandles konfidensielt

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.

 

Om stillingen

Refnr
86092

Oppdragsgiver
Jensen & Co AS

Sted
Lillestrøm

Stilling
Business Controller

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Mona Gabrielsen
Mona Gabrielsen
[email protected] +47 917 46 917
Stilling
Se alle ledige stillinger