Financial Controller søkes til eiendomsselskap i vekst

Asset Buyout Partners er et industrielt eiendomsselskap med en fokusert investeringsstrategi rettet mot eiendom og infrastruktur for virksomheter innen norsk olje- og gassindustri. Porteføljen er tilknyttet strategisk viktige offshorebaser langs kysten og består i dag av 90 eiendommer og 1,7 millioner kvadratmeter tomt. Selskapet er eid av HitecVision, Europas ledende private equity spesialist, med fokus på olje- og gassindustrien. ABP har betydelige vekstambisjoner gjennom utvikling og ytterligere oppkjøp, med målsetning om å bli den foretrukne utleier og samarbeidspartner for selskaper tilknyttet norsk olje- og gassnæring.

Asset Buyout Partners opplever kraftig vekst og har behov for å utvide sin økonomifunksjon med en Financial Controller til nyopprettet stilling. Rollen vil være allsidig og ta del i mye av det som skjer i økonomifunksjonen, men med fokus inn mot den finansielle rapporteringen.

Økonomifunksjonen består i dag av CFO, Finance Manager og en Controller. Selskapet benytter ekstern regnskapsfører. Konsernregnskapet avlegges etter IFRS, mens underliggende datterselskap benytter norske regler. IFRS-kompetanse er ikke avgjørende.

 

Arbeidsoppgaver

 • sikre finansiell rapportering og styringsinformasjon av høy kvalitet
 • utvikling av selskapets internkontroll
 • behandling av skatt, mva. og forretningsjuridisk arbeid
 • bistå med transaksjonsstøtte og finansiell DD
 • sikre at regnskap avlegges rettidig og i tråd med gjeldende lovverk
 • kontakt med revisor og regnskapsfører
 • ad hoc analysearbeid og prosjekter

 

Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse, MSc, MRR e.l.
 • 2-4 års erfaring fra tilsvarende rolle, revisjon eller annen relevant erfaring
 • god kompetanse på regnskap, skatt og mva.
 • gode ferdigheter i Excel
 • sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er analytisk anlagt og trives med faglige problemstillinger. For å trives i rollen må du være fleksibelt anlagt og ha en tålmodig holdning til dine arbeidsoppgaver. Du er nøyaktig i ditt arbeid, samtidig som du har fokus på å levere innenfor gitte tidsfrister. Som person er du nysgjerrig, initiativrik og ikke redd for å ta i et tak. Du er selvgående, samtidig som du trives godt i team og bidrar med positiv energi inn i arbeidsmiljøet.

 

Vi tilbyr

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et eiendomsselskap i vekst, med gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vi tilbyr videre et kompetent og engasjert arbeidsmiljø, som sammen ønsker å utvikle selskapet videre. Arbeidssted er Oslo sentrum, og selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Virker dette interessant ber vi deg søke www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte John Ola Solheim, Senior Rådgiver i FinancePeople, på mob 909 91 137 eller [email protected] Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
85141

Oppdragsgiver
Asset Buyout Partners AS

Sted
Oslo sentrum

Stilling
Financial Controller

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av John Ola Solheim
John Ola Solheim
[email protected] +47 909 91 137
Stilling
Se alle ledige stillinger