Controller til byrå i vekst

Gjennom å forene kreativitet og forretningsforståelse er vår ambisjon å være et av Norges ledende miljøer innen merkevarebygging. Vi startet opp i 2008, er i dag 70 mennesker med tverrfaglig kompetanse. Blant våre kunder er Hurtigruten, OneCall, Telia, Aftenposten, Statens Vegvesen, BI og Nettbuss. Los & Co holder til i Skur 41 på Vippetangen i Oslo. Se mer på losco.no.

På grunn av økende oppdragsmengde og videre vekst, og fordi vi alltid er på utkikk etter talenter som kan bidra til å gjøre oss bedre, søker vi etter en engasjert og faglig sterk Controller til nyopprettet stilling. Vi søker etter deg som er analytisk og som evner å skape fokus på de rette områdene. Du vil ha en bred kontaktflate i selskapet hvor du blant annet vil jobbe nært med rådgivere, prosjektledere og Leder økonomi og IT, med rapportering til sistnevnte. Arbeidsoppgavene vil være knyttet til flere juridiske enheter samt konsern.


Hvilke arbeidsoppgaver innehar denne stillingen i Los & CO?

 • bistå i utviklingen av selskapets systemer, prosesser og rutiner innenfor økonomi og IT, herunder være en viktig bidragsyter i implementering av nytt økonomisystem
 • følge opp prosjekter
 • bistå i utvikling og analyse av KPIer
 • utføre analyser av måneds- og årsregnskap
 • forberede periodisk rapportering til styret
 • bistå med budsjetter, prognoser og likviditetsstyring
 • følge opp kundeporteføljer og -avtaler, herunder analysere lønnsomhet på produkt-/tjenesteområder
 • bistå innen internkontroll og opprettholdelse av lover og regler
 • analysere og vurdere potensielle investeringer og venture initiativer
 • ad hoc oppgaver og prosjekter
   

Hvem er du?

Du har høyere økonomisk utdannelse, Master eller tilsvarende og har 2-5 års relevant erfaring, gjerne fra tilsvarende stilling, alternativt revisjon. Vi søker etter deg som er en "allrounder" med god økonomi- og regnskapsforståelse og som gjerne har erfaring fra prosjektregnskap. Selskapet har fokus på digitalisering, og det er viktig at man har et sterkt engasjement for IT og ERP systemer, gjerne fra systembytte. Sterke ferdigheter i Excel og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk, er viktig.
 

For å lykkes i stillingen, må du være proaktiv og selv ta initiativ som driver lønnsomhet. Du må like å ta ansvar og være selvstendig med egne meninger og ideer. Du er analytisk og strukturert med stor arbeidskapasitet og en sterk lyst til å skape resultater. Den rette kandidaten forstår viktigheten av kvalitet i leveransene og trives i et ungt, uformelt og sosialt miljø med høyt tempo og høye krav. I Los & Co vil du arbeide i et miljø preget av høy faglig interesse og integritet med fokus på utvikling av de ansatte. Selskapet holder til i hyggelig lokaler på Vippetangen i Oslo.  

Om stillingen

Refnr
84900

Oppdragsgiver
Los & Co- gruppen AS

Sted
Oslo

Stilling
Controller

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Henriette Kjærås Aaberg
Henriette Kjærås Aaberg
[email protected] +47 976 15 226
Stilling
Se alle ledige stillinger