Junior regnskapsmedarbeider til ambisiøst medieselskap i vekst

Monday er Nordens største uavhengige tv-produsent med kontorer i både Danmark, Norge og Sverige - og vi har ambisjoner om videre vekst og utvikling. Vi er nysgjerrige og vi drives av å fortelle spennende historier. Vi er uformelle, og det er høyt under taket. Monday Media Group omsetter for ca. 300 mill. kroner og har ca. 275 ansatte. Monday i Norge består av 7 selskaper som driver virksomhet innenfor tv-produksjon og som har produsert en rekke seersuksesser de siste årene, blant annet "Helt Perfekt", "Neste Sommer" og "Folkeopplysningen".

Monday Production AS er i vekst og søker nå en engasjert og nysgjerrig junior regnskapsmedarbeider. Som junior regnskapsmedarbeider vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og mulighet til å lære mye innenfor regnskapsfaget. Vi ser etter deg som er løsningsorientert, serviceinnstilt og som trives med daglige operative regnskapsoppgaver.

 

Arbeidsoppgaver:

  • bokføring for 7 selskaper i Norge
  • inngående og utgående fakturakontroll
  • oppfølging av kunder og leverandører
  • reiseregninger og utlegg
  • ad hoc regnskapsoppgaver

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • høyere utdannelse innen økonomi eller regnskap
  • 0-2 års relevant erfaring innen regnskap, nyutdannede oppfordres til å søke
  • god regnskapsforståelse
  • generelt gode IT-kunnskaper
  • kjennskap til eller interesse for TV-produksjonsbransjen

 

Personlige egenskaper:

For å lykkes og trives i rollen må du være strukturert, lærevillig og nysgjerrig. Som person er du løsningsorientert, energisk og viser engasjement i ditt arbeid, og du setter deg raskt inn i nye oppgaver. I tillegg har du evne til å kommunisere regnskapstekniske og økonomiske problemstillinger til ikke-økonomer. Økonomiavdelingen er en viktig samarbeidspartner for hele organisasjonen, så at du er serviceinnstilt, positiv og imøtekommende er en selvfølge.

 

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en variert stilling i en av Nordens ledende TV-produsenter. Arbeidsmiljøet er preget av engasjerte og dedikerte kollegaer, og det vil være gode utviklingsmuligheter i stillingen, både faglig og personlig. Vi holder til i moderne lokaler i Nydalen og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Vår rådgiver, Nora Lundstøm i FinancePeople, vil gi deg en god innføring i stillingen. Hun kan kontaktes på +47 482 71 203/ [email protected]. Alle forespørsler behandles konfidensielt, også for oppdragsgiver hvis ønskelig. Søknadsfrist snarest.

Om stillingen

Refnr
83323

Oppdragsgiver
Monday Production AS

Sted
Oslo

Stilling
Junior regnskapsmedarbeider

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Nora Lundstrøm
Nora Lundstrøm
[email protected] +47 482 71 203
Stilling
Se alle ledige stillinger