Vi søker fremoverlent Associate

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.

Financepeople er i vekst, og vi er nå på jakt etter en ny ressurs som har lyst til å være med på videreutviklingen av et av Norges ledende rekrutterings- og konsulentselskaper innenfor økonomi, regnskap og finans. Vil du være en del av et rådgivningsmiljø som bistår mange av Norges mest spennende selskaper, så er kanskje dette noe for deg!

 

Vår oppgave er å finne de riktige økonomene for våre kunder. Som Associate vil du primært bistå administrativt med å støtte våre rådgivere i rekrutteringsprosesser. Vi har som mål at du vil opparbeide deg administrativ erfaring, samt kunnskap om rekrutteringsbransjen.

 

Arbeidsoppgaver

  • vedlikeholde og oppdatere våre databaser, herunder følge opp kandidater
  • bistå med å searche kandidater innenfor økonomi, regnskap og finans
  • utarbeide presentasjonsmateriell
  • bistå med utarbeidelse og oppfølging av stillingsannonser
  • bistå med administrering og koordinering av rekrutteringsprosesser
  • ad hoc

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • nyutdannet med høyere utdannelse innen økonomi, HR e.l.  
  • gjerne erfaring fra noe serviceorientert arbeid
  • god kunnskap i Office verktøy, Word, Excel og PowerPoint

 

Personlige egenskaper
For å lykkes i rollen er det avgjørende at du er utadvendt, samarbeidsorientert og at du har interesse for mennesker. Vi ser etter deg som er fremoverlent, initiativrik og har naturlig gode kommunikasjonsevner. Som den rette kandidaten til denne stillingen har du en serviceorientert holdning og god arbeidskapasitet. Videre må du takle en hektisk hverdag, være fleksibel og evne å prioritere riktig.

 

Vi tilbyr
Vi tilbyr en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver i et av Norges ledende rekrutterings- og konsulentselskap. Det vil være muligheter for å tilegne seg et bredt spekter av arbeidsoppgaver etter ønske og behov. Våre ansatte har lang erfaring og vil kunne tilby den rette kandidaten en personlig og faglig utvikling som vil gjøre deg til en viktig lagspiller. Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt på Aker Brygge.

 

Virker dette interessant, ber vi deg laste opp CV, søknad og karakterer via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Ida Lien Samuelsen på mobil 994 28 381 / [email protected]. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
78469

Oppdragsgiver
FinancePeople AS

Sted
Oslo

Stilling
Associate

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Ida Lien Samuelsen
Ida Lien Samuelsen
[email protected] +47 994 28 381
Stilling
Se alle ledige stillinger