Senior Accountant

Bayer er en internasjonal virksomhet med kjernekompetanse innen helse, ernæring og høyteknologiske materialer. Konsernet består av et holdingselskap, Bayer AG, som står for den strategiske ledelsen, og 3 delkonsern som har ansvar for forretningsområdene HealthCare, CropScience og Consumer Health.

Målet med våre produkter og tjenester er å forbedre menneskers livskvalitet. Våre verdier skaper vi gjennom innovasjon, vekst og økt lønnsomhet. Bayerkonsernet har forpliktet seg til å følge prinsippene om en bæredyktig utvikling, også i sin rolle som sosial og etisk ansvarlig selskap. Økonomisk, miljømessig og sosial ansvarlighet vektes derfor like høyt i vår virksomhet.

I 2014 kjøpte Bayer AS opp den norske biotech-suksessen Algeta ASA, og vi styrket med dette vår rolle innen fremtidsrettet onkologisk forskning og utvikling. Bayer jobber nå sammen med Algeta-teamet for å utvikle denne virksomheten til dens fulle potensial. Samtidig øker vi våre ambisjoner om å gi pasientene innovative og kvalitative behandlingsmuligheter. For Bayer er integreringen av Algeta et unikt kapittel i vår 50-årige norske historie og noe vi er svært stolte av. For mer informasjon; www.bayer.no

Bayer Norway AS FACT (Finance, Accounting, Controlling og Tax) ser nå etter en motivert og energisk Senior Accountant. I Norge er vi et lite team som har ansvaret for mange ulike oppgaver, og i den forbindelse er det behov for at alle bidrar og samarbeider. I denne rollen vil det være stor variasjon i arbeidsoppgaver, og du vil ha mulighet for å jobbe innen alle FACT områdene, samt innenfor innkjøp/anskaffelse. Du vil ha en bred kontaktflate i organisasjonen og vil samarbeide med Finance Business Partnerne, Finance & Accounting, HR Procurement og Legal Affairs.

 

Stillingen rapporterer til Finance & Administration Manager i Norge.

 

Arbeidsoppgaver

 • global og lokal rapportering
 • avstemming av konti og manuelle posteringer
 • ansvarlig for anleggsmidler og oppfølging av eiendeler
 • delta og bistå i prosjekter knyttet til fusjoner, M&A, herunder implementere nye regnskapsstandarder, nye systemer, prosedyrer og retningslinjer
 • prosesseier for reiseregningssystem (Concur)
 • støtte og utvikle medarbeidere i Shared Service Center og operative avdelinger
 • være en sparringspartner ut i organisasjonen på økonomi og regnskap
 • ad hoc oppgaver på tvers av funksjoner
 • støtte F&A Manager med finans- og regnskapsrelaterte problemstillinger


Kvalifikasjoner

 • høyere økonomisk utdannelse
 • gode ferdigheter innen Microsoft Office og solid systemforståelse
 • god forståelse for regnskap og regnskapsprinsipper
 • gjerne erfaring fra et internasjonalt selskap
 • flytende i engelsk og et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig

 

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som evner å jobbe selvstendig, men som også fungerer godt i team med gode samarbeid- og kommunikasjonsevner. Du er proaktiv og ikke redd for å ta ansvar og initiativ. Videre jobber du strukturert og nøyaktig med kvalitet i leveransene. Høy arbeidsmoral er viktig.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr en variert stilling i et internasjonalt miljø, med mulighet for personlig og faglig utvikling. Du vil få  jobbe og bidra i et hektisk og dynamisk miljø som kan gi den rette kandidaten god erfaring og videre karrieremuligheter i konsernet. Konkurransedyktige betingelser.

Om stillingen

Refnr
76380

Oppdragsgiver
Bayer AS

Sted
Oslo

Stilling
Senior Accountant

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Henriette Kjærås Aaberg
Henriette Kjærås Aaberg
[email protected] +47 976 15 226
Stilling
Se alle ledige stillinger