Senior rådgiver skatt og selskapsrett

NRP-gruppen er et uavhengig finanshus som tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester herunder finansiell rådgiving, tilrettelegging av transaksjoner, prosjektfinansiering, kapitalforvaltning, corporate finance, forretningsførsel, regnskapstjenester, depotmottakertjenester og eiendomsforvaltning. Gruppen har om lag 100 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på ca. 320 mill. Vårt hovedfokus er innen bransjene Eiendom, Shipping og Offshore, Investeringsselskaper og fond. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.nrp.no.

NRP Procurator AS er et autorisert regnskapsførerselskap som utfører regnskapstjenester, forretningsførsel og rådgivning hovedsakelig for shipping- og eiendomsselskaper, investeringsselskaper og fond. Videre er selskapet depotmottaker for en rekke Alternative Investeringsfond (AIF). Selskapet består av 60 dyktige medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen blant annet regnskap, skatt, selskapsrett og økonomistyring, og er et av Norges ledende selskaper innen vårt segment

NRP Procurator er et selskap i vekst, og vi ønsker å styrke selskapet med ansettelse av en Senior rådgiver innen skatt og selskapsrett. Stillingen vil by på varierte og spennende utfordringer, og vil rapportere til daglig leder.

Vi har en spennende kundemasse og du vil bistå flere av våre kunder i håndteringen av deres private økonomi. Dette innebærer tett dialog og høy grad av service ovenfor kundene og arbeidsoppgaver som utarbeidelse av private skattemeldinger og generell skatterådgivning, herunder rådgivning knyttet til arv og generasjonsskifter.

Selskapet har høy faglig kompetanse innen skatt, avgift, selskapsrett og regnskap. Vi bistår mange av våre oppdragsgivere med stiftelse og avvikling av selskaper, kapitalendringer, restruktureringer (fusjon, fisjon, omdannelser), planlegging av selskapsstruktur, transaksjonsbistand (kjøp og salg av selskaper) med videre. Du vil inngå i selskapets fagavdeling og bistå med denne type arbeidsoppgaver, i tillegg til å bistå med skatte-, avgift- og selskapsrettslige spørsmål generelt.

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere utdannelse innen økonomi og/eller jus
  • minimum 8-10 års relevant arbeidserfaring
  • erfaring fra skatteetaten eller revisjon er ønskelig
  • solid kompetanse og interesse for skatt, avgift og selskapsrett

 

Personlige egenskaper

  • serviceinnstilt med gode samarbeidsegenskaper
  • høy integritet
  • nøyaktig, strukturert og effektiv
  • løsningsorientert 

 

Vi tilbyr
Vi tilbyr en variert og spennende stilling i et hyggelig arbeidsmiljø preget av kvalitet, faglige utfordringer og stor fleksibilitet. Vi har konkurransedyktige betingelser og meget sentral beliggenhet i flotte moderne lokaler.

Har du spørsmål til stillingen, ta gjerne kontakt med FinancePeople ved Mona Gabrielsen på mail: [email protected] / tlf: +47 917 46 917. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
73681

Oppdragsgiver
NRP Procurator AS

Sted
Oslo Sentrum

Stilling
Senior rådgiver skatt og selskapsrett

Stillingstype
Fast

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Mona Gabrielsen
Mona Gabrielsen
[email protected] +47 917 46 917
Stilling
Se alle ledige stillinger