​Regnskapsmedarbeider - snarlig oppstart

FinancePeople AS er et spesialisert rekrutterings- og konsulentselskap innenfor økonomi, regnskap og finans. Våre rådgivere er økonomer med relevant erfaring innenfor våre fokusområder. Gjennom våre prosesser vektlegger vi høy kvalitet og verdiskaping - både for våre kunder og kandidater. For mer informasjon, se vår hjemmeside www.financepeople.no.

Til vår kunde, et anerkjent og markedsledende selskap lokalisert sentralt i Oslo, søker vi nå en positiv, serviceinnstilt og lagorientert regnskapsmedarbeider. Du trenger ikke ha lang relevant erfaring, men indre driv og et ønske om å lære og utvikle deg innen regnskapsfaget er essensielt for å lykkes i rollen. Du vil ta del i de fleste ansvarsområder og oppgaver som faller naturlig for en regnskapsmedarbeider, og det vil være muligheter for utvidet ansvar etterhvert som du vokser i stillingen.
 
Vi ser etter deg som har økonomisk utdannelse, som enten er nyutdannet eller har noen års relevant regnskapserfaring, og har et stort ønske om å lære og utvikle deg innenfor regnskap. For å trives og lykkes i rollen må du være lærenem, serviceinnstilt, positiv og ha gode samarbeidsevner. Det er en stor fordel å være blid og utadvendt, for rollen får en bred kontaktflate i organisasjonen
 
Stillingen rapporterer til økonomisjef, og selskapet holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo med effektiv tilknytning til offentlig kommunikasjon. Stillingen er i første omgang et engasjement med varighet på seks måneder, men for den rette kandidaten vil det være svært gode muligheter for fast ansettelse. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.
 
Virker dette interessant ber vi deg søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Ulrik Langabø på mob 930 05 357 / [email protected]. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om stillingen

Refnr
50414

Oppdragsgiver
For kunde

Sted
Oslo sentrum

Stilling
Regnskapsmedarbeider

Stillingstype
Engasjement

Antall
1

Kontaktpersoner

Bilde av Ulrik Langabø
Ulrik Langabø
[email protected] +47 930 05 357
Stilling
Se alle ledige stillinger