Gå til innhold

Oppdragsgiver
Recover Nordic AS

Sted
Haugenstua

Stilling
Group M&A Manager

Stillingstype
Fast

Kontaktperson

Group M&A Manager til nordisk konsern i vekst

Recover Nordic er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning og industriservice med totalt 2.100 medarbeidere, rundt 3 milliarder i omsetning og mer enn 40 års erfaring. Vi har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland gjennom ca. 100 lokasjoner. Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men Recover har også oppgaver innenfor eiendom, bygg- og anlegg, verftsindustrien, offshore og offentlig sektor.

Vårt arbeid er meningsfullt, morsomt og utfordrende. Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.

Recover Nordic Group ble i mars 2020 kjøpt av EQT. EQT er et av Europas ledende oppkjøpsfond med 25 års erfaring i å investere i store og mellomstore bedrifter innenfor ulike aktiva. Selskapet er en vekst-orientert investor med fokus på tjenestenæringen, industrielle selskaper, teknologi og helse. EQT har i dag rundt 20 aktive fond som har investert i rundt 140 selskaper globalt (ekskludert kredittinvesteringer). EQTs porteføljeselskaper har totalt ca. 158.000 ansatte.

Recover Nordic har hatt en betydelig vekst de siste 5 år og har gjennomført 17 oppkjøp i samme periode. Etter EQTs oppkjøp forventes ytterligere vekst både organisk og gjennom oppkjøp i årene som kommer. Konsernet og EQT vil innen kort tid starte arbeidet med å definere en ambisiøs forretningsplan (Full Potential Plan) for de neste 5 år.

På bakgrunn av dette søker konsernet nå etter en Group M&A Manager til en nyopprettet stilling. Rollen vil være sentral i konsernets M&A-aktiviteter, både strategisk og finansielt, og jobbe tett sammen med konsernets CEO og CFO. I tillegg vil rollen inkludere arbeid innen forretningsutviklingsområdet. Riktig person til rollen må ha solid erfaring fra M&A-prosesser og være selvgående som type.

Arbeidsoppgaver

 • lede og koordinere selskapets M&A-aktiviteter i tett samarbeid med CFO
 • identifisere, bygge opp, analysere og vurdere relevante oppkjøpsmuligheter
 • foreta finansielle analyser og verdivurderinger, forberede informasjonsmateriell og presentasjoner i forbindelse med transaksjonsprosesser
 • utvikle og vedlikeholde finansielle modeller
 • være sentral i forhandlinger, samt koordinere finansiell, juridisk og operasjonell due diligence
 • involvering i integrasjonsarbeidet etter oppkjøp
 • bidra inn mot forretningsutviklingsprosesser, inkludert Full Potential Plan
 • ad hoc prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner
 • høyere økonomisk utdannelse med sterke resultater, spesielt i de kvantitative fagene
 • minimum fem års relevant erfaring, fortrinnsvis fra stilling inn mot M&A-aktivitet, eksempelvis fra Investment Banking, transaksjonsavdelingen i et ledende revisjonsfirma eller lignende stilling i en større bedrift
 • høy analytisk kapasitet og med meget gode ferdigheter i Excel- og PowerPoint og andre relevante programmer
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk
 • sterk evne til å bygge relasjoner og forholde seg til ulike typer mennesker (eksempelvis entreprenører som vurderer å selge sin virksomhet)

Personlige egenskaper
Vi ser etter typen som trives med et høyt arbeidstempo, er selvgående samtidig som du på en strukturert måte evner å ferdigstille pågående prosesser på en god måte. Du er selvstendig som person, men er opptatt av lagspill og det å i fellesskap nå fastsatte mål. Tidligere kollegaer vil beskrive deg som initiativrik, positiv og som en person som alltid leverer god kvalitet til riktig tid.

Vi tilbyr
Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et stort nordisk konsern med høy aktivitet og et godt arbeidsmiljø. Den rette kandidaten vil være en viktig bidragsyter i videreutviklingen av konsernet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og arbeidssted i Oslo. Kandidaten vil også få mulighet til å delta i et attraktivt investeringsprogram for ledelsen (Management Participation Program), og dermed få en betydelig oppside gjennom verdiskapningen under EQTs eierskapsperiode.

Dersom dette virker interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte Finance People ved John Ola Solheim på mobil 909 91 137 eller på john.ola.solheim@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles høyst konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende, og vi gjør oppmerksom på at stillingen ønskes besatt så raskt som mulig.Flere stillinger

Økonomiansvarlig

Stor-Oslo Eiendom AS — Sted: Barcode

Senior regnskapscontroller

Forvaltningsorganet for Opplysningsvesenets Fond — Sted: Oslo Sentrum

Investment Manager

Fred. Olsen & Co. — Sted: Oslo

Regnskapsmedarbeider

For kunde — Sted: Oslo

Fagansvarlig konsernregnskap & IFRS

Elkem ASA — Sted: Skøyen

Konserncontroller

H. Aschehoug — Sted: Oslo sentrum

Controller

For kunde — Sted: Oslo

Økonomisjef

Nhst Media Group AS — Sted: Oslo sentrum

Senior Business Analyst

Aker BioMarine AS — Sted: Lysaker

Regnskapsansvarlig

Bakkegruppen AS — Sted: Aurskog/Oslo Sentrum

Group M&A Manager

Recover Nordic AS — Sted: Haugenstua

Konsernregnskapssjef

Forvaltningsorganet for Opplysningsvesenets Fond — Sted: Oslo sentrum

Regnskapskonsulent

Lakers Holding AB — Sted: Storo

Investment Professionals

FinancePeople AS — Sted: Oslo

Senior Accountant

PRA Group Europe AS — Sted: Barcode

Økonomisjef

Petxl Group AS — Sted: Skillebekk

Tax Controller

Finance People for client — Sted: Oslo

Business Manager

NRP Procurator AS — Sted: Oslo sentrum

Analyst

Promenaden Management AS — Sted: Oslo sentrum

Revisor

FinancePeople AS — Sted: Oslo