Gå til innhold

 

 

Mia Grundstrøm er administrerende direktør i Aleris, Norges ledende private helseforetak. Firmaet har over 1000 medarbeidere nasjonalt, flere av dem er rekruttert via FinancePeople.

– Å ha de rette folkene in house er et svært viktig konkurransefortrinn. Det er avgjørende å ende opp med en kandidat som trives i jobben og som Aleris trives med. Her bistår FinancePeople med uvurderlig hjelp, sier hun.
Aleris har brukt FinancePeople til ulike type oppdrag innen økonomi og regnskap/controlling, både faste rekrutteringer og management for hire i kortere og lengre perioder. 

– Rekruttering er noe av det viktigste og vanskeligste vi gjør. FinancePeople opptrer alltid profesjonelt overfor både oppdragsgiver og kandidater, noe som er avgjørende i prosessene. Det er en trygghet å vite at alle aktuelle kandidater blir godt ivaretatt av erfarne fagfolk, sier Grundstrøm.

FinancePeople har bistått Aleris med å rekruttere alt fra nyutdannede traineer til erfarne medarbeidere på høyt ledelsesnivå.

– Vi opplever alltid å få rask og presis hjelp. FinancePeople har et solid renommé i bransjen, og vi har også hatt glede av det store nettverket de har opparbeidet seg. Det er noen av grunnene til at vi velger FinancePeople, sier Grundstrøm.
 

Les om rekruttering og Management for Hire tjenestene tjenestene Aleris benytter