Business Development Manager

Vi søker nå etter en Business Development Manager til spennende nyopprettet stilling i Mills AS

Mills har de siste årene skapt organisk vekst gjennom en sterk satsning på innovasjon og utvikling. I tillegg vil vi nå styrke vår satsning igjennom økt fokus på oppkjøp og allianser. Mills søker derfor en kandidat med solid økonomisk forståelse og forretningssans med en ambisjon om å utvikle selskapet videre. Som Business Development Manager vil du være med å videreutvikle dagens forretning gjennom eksternt samarbeid, allianser og oppkjøp. Stillingen rapporterer til CFO og vil jobbe tett med ledergruppen og andre sentrale personer i selskapet og Agra- konsernet.

Sentrale oppgaver
 • bygge opp og lede satsningen på vekst fra oppkjøp og allianser
 • analysere og vurdere relevante investeringscase og markeder 
 • utvikle og vedlikeholde verktøykasse og rammeverk for arbeidet
 • være sentral i forhandlinger, samt koordinere finansiell og juridisk due diligence
 • utarbeide og presentere business case til sentrale beslutningstakere
 • ad hoc-prosjekter
Ønskede kvalifikasjoner
 • høyere økonomisk utdanning
 • 3-6 års relevant erfaring fra forretningsutvikling i industrien eller fra Investment Banking, konsulenthus, eller lignende
 • sterk forretningsforståelse
 • erfaring fra prosjektledelse
 • meget god analytisk kapasitet og meget gode ferdigheter i Excel- og PowerPoint
 • god muntlig og skriftlig formuleringsevne, både på norsk og engelsk
Personlige egenskaper
Vi ser etter en lagspiller som ønsker å gjøre en forskjell, er proaktiv og som ser muligheter der andre ser begrensninger. Du trives godt i samarbeid med andre, men er selvstendig og evner å drive prosesser på egenhånd. Vi trenger deg som er kvalitetsbevisst, og som trives med å ha flere baller i luften samtidig. Hos oss får du god bruk for din nysgjerrighet og kreativitet.

Vi tilbyr
Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap med høy aktivitet og et godt arbeidsmiljø. Den rette kandidaten vil være en viktig bidragsyter i videre utviklingen av selskapet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og arbeidssted i Oslo. 


Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte André Herlofsen på 934 80 266/andre@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

About Mills AS

Mills AS er et norsk mat- og merkevarehus som produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer. Gjennom merkevarer som Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Melange, Olivero og Plantego’ utfører vi hovedoppgaven vår; å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Vi har om lag 450 ansatte og omsetter for 2,2 milliarder kroner. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, hvor vi har holdt hus helt siden 1885. Fabrikkene våre ligger i Fredrikstad, Drammen og Polen. Mills er en ansvarlig samfunnsaktør. Vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre den norske hverdagsmaten sunnere og bedre og ta godt vare på alle ledd i verdikjeden vår. Over 80% av våre råvarer kommer fra planteriket og vårt bærekraftløfte er å levere produkter som er bedre for deg og bedre for planeten.

André Herlofsen portrait

Contact person

André Herlofsen

Partner/MD

+4793480266

andre.herlofsen@financepeople.no

LinkedIn Profile

Mills AS logo

Client

Mills AS

Place

Sofienberggata 19, Grünerløkka

Position

Business Development Manager

Position type

Fast

Apply for this position
André Herlofsen portrait

Contact person

André Herlofsen

Partner/MD

+4793480266

andre.herlofsen@financepeople.no

LinkedIn Profile